Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιταλός οδηγός πέθανε κατά τη διάρκεια ταξιδιού Ανκόνα – Ηγουμενίτσα

πολοι
 clock 23:15 | 21/12/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Ανκόνα προς την Ηγουμενίτσα το Σάββατο (21/12/2024).

Ένας οδηγός από την Ιταλία έχει τις αισθήσεις του κατά την διάρκεια του ταξιδιού από την Ανκόνα προς την Ηγουμενίτσα και κατέληξε παρά τις προσπάθειες ανάνηψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλοίο υπήρχε γιατρός ο οποίος πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες στον άνδρα. Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην Αδριατική, το πλοίο δεν μπορούσε να επιστρέψει στην Ανκόνα και συνέχισε το ταξίδι του προς την Ηγουμενίτσα, όπου έφτασε το βράδυ του Σαββάτου (21/12/2024).

Η σορός του άνδρα θα μεταφερθεί στα Ιωάννινα για ιατροδικαστική εξέταση, ενώ το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, διερευνά την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης

ΟΟΣΑ: Ένας στους τέσσερις ενήλικες στην Ελλάδα έχει δεξιότητες επιπέδου 10χρονου

Η στιγμή του σεισμού των 4,7 Ρίχτερ σε σούπερ μάρκετ στο Αγρίνιο

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis