Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Απάντηση στις επιθέσεις που δέχεται η ίδια και η Πλεύση Ελευθερίας

Ζωή Κωνσταντοπούλου
 clock 14:37 | 23/02/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Απάντηση στις επιθέσεις που δέχεται τις τελευταίες ώρες, έδωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με δηλώσεις της από το Κοινοβούλιο.
 
«Στη λάσπη και τον βούρκο τους, απαντάμε μόνο με αγώνα για αλήθεια και δικαιοσύνη.
 
Στην τοξικότητα και τη συγκάλυψη, απαντάμε με τους αγώνες μας στο πλευρό των πολιτών. Γινόμαστε η φωνή της αλήθειας, η βροντερή φωνή ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας.
 
Βγαίνουν και λένε οι πρωτομάστορες της συγκάλυψης και του μπαζώματος ότι εγώ και οι οικογένειες των παιδιών, των θυμάτων, καθυστερούμε τη δίκη.
Δεν έχουν καταλάβει αυτό που έχει καταλάβει όλη η Ελλάδα.
Όλοι στο Σύνταγμα στις 28 Φλεβάρη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ανδρουλάκης: «Οι πολίτες θέλουν καλύτερη ζωή και σύγχρονο κράτος, αποτύχατε να τους τα προσφέρετε, κ. Μητσοτάκη»

Γ. Γεραπετρίτης: Την Τρίτη η συνάντησή του με Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis