Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Δύο νέα τροχαία ατυχήματα, μέσα σε λίγη ώρα

τροχαιο ατύχημα
 clock 11:35 | 30/05/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Μετά την παράσυρση του 12χρονου παιδιού, όπως έγραψε το ekriti, σήμερα το πρωί στην οδό Διβόη στο Ηράκλειο, σημειώθηκαν δύο ακόμα τροχαία ατυχήματα, που σήμαναν συναγερμό στο ΕΚΑΒ.

Το πρώτο, στο δρόμο προς ΠΑΓΝΗ, στο ύψος του βενζινάδικου, με θύμα έναν 18χρονο, ο οποίος παρελήφθη με ελαφρά τραύματα από το ασθενοφόρο. 

Το δεύτερο τροχαίο ατύχημα συνέβη στο δρόμο πριν το Ίστρο, στον Αγιο Νικόλαο, μετά την εκτροπή ΙΧ αυτοκινήτου, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 33χρονου, ο οποίος τραυματίστηκε επίσης ελαφρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αστυνομικός ξυλοκόπησε τη σύζυγο και τον εραστή της - Τους «τσάκωσε» μέσα στο σπίτι του

Κώστας Συνολάκης: Πρόβλεψη για σεισμό 8,5 Ρίχτερ στην Ελλάδα - Τί είπε για την Κρήτη

Ηράκλειο: "Λαμπάδιασε" αυτοκίνητο τα ξημερώματα

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis