Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Αθώος στο Δικαστήριο ο 27χρονος για τον βιασμό της κοπέλας

δικαστηριο
 clock 08:23 | 18/03/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Αθώος κρίθηκε την Δευτέρα στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων, ένας 27χρονος από το Ρέθυμνο, τον οποίο είχε καταγγείλει μια 22χρονη (σήμερα) κοπέλα, για βιασμό, το 2023.

Όπως αναφέρει το zarpanews.gr αθωωτική ήταν νωρίτερα και η εισαγγελική πρόταση, με την εισαγγελέα της έδρας να σημειώνει ότι  «το κορίτσι αυτό ήταν 20 χρονών.

Σίγουρα βίωσε μια άσχημη, μια τραυματική εμπειρία. Βιώνει ακόμα και σήμερα ότι βιάστηκε. Αλλά δεν προέκυψε ότι έδειξε σε καμία στιγμή ότι δεν θέλει».

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου από τη μεριά του, τόνισε πως οι πράξεις έγιναν με συναίνεση της κοπέλας ενώ και η ίδια η καταγγελία που έγινε δύο μέρες μετά το συμβάν, ήταν όπως υποστήριξε, προϊόν υποβολής από το περιβάλλον της κοπέλας.

Τελικά το δικαστήριο κατέληξε σε αθωωτική κρίση.

 

Διαβάστε επίσης:

Γκάζι: Ξεκινά η δίκη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος των τριών Κρητικών

Κακοποίηση 3χρονου: Την 26χρονη μητέρα κατηγορεί για τον θάνατο του Άγγελου η γιαγιά του

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis