Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Αεροδιακομιδή τραυματισμένου μετανάστη

διακομιδη ασθενη
 clock 17:46 | 17/02/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Επιχείρηση διάσωσης ενός μετανάστη στην Γαύδο διοργανώθηκε από το Λιμενικό σώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν από τους μετανάστες οι οποίοι αποβιβάστηκαν την Κυριακή 16/2 στο νησί και περισυλλέγησαν από τους αρμοδίους για να μεταφερθούν στα Χανιά.

Όμως ένας από αυτούς ανέφερε στις αρχές ότι υπάρχει ένας ακόμη ο οποίος έχει τραυματισθεί στο πόδι και είναι αδύνατον να περπατήσει, ενώ βρίσκεται σε βραχώδη δύσβατη περιοχή δυτικά της Γαύδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος για την ζωή του αλλά είναι αδύνατη η πεζή προσέγγιση και μεταφορά του από το συγκεκριμένο σημείο και ετσι αποφασίστηκε να κληθεί ελικόπτερο διάσωσης προκειμένου να ανασύρει τον τραυματία και να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο Χανίων.

Πηγή: flashnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φάμελλος: Η επικίνδυνη και χωρίς στρατηγική πολιτική του κ. Μητσοτάκη απομονώνει τη χώρα

Βασίλης Καλογήρου: Αναγνωρίστηκε από τις φωτογραφίες η σορός του (βίντεο)

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis