Skip to main content
ΚΟΣΜΟΣ

Τα διαφορετικά χριστουγεννιάτικα μηνύματα από Τραμπ και Μπάιντεν (εικόνες, βίντεο)

Μπάιντεν Τραμπ
 clock 11:51 | 26/12/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο εκλεγμένος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και ο απερχόμενος πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έστειλαν τα δικά τους χριστουγεννιάτικα μηνύματα, σε διαφορετικό ύφος.

Παράλληλα, ο Δημοκρατικός Μπάιντεν προτρέπει τους Αμερικανούς να αναστοχαστούν και να συνενωθούν και ο Ρεπουμπλικάνος Ντόναλντ Τραμπ έστειλε ένα σύντομο γιορτινό χαιρετισμό και μια σειρά από πολιτικά εστιασμένες αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Μπάιντεν σε ένα βίντεο, που δημοσιεύτηκε στο YouTube αργά την παραμονή Χριστουγέννων, και δείχνει τον χριστουγεννάτικο στολισμό του Λευκού Οίκου, προτρέπει τους Αμερικανούς να αφήσουν στην άκρη «όλο το θόρυβο και ό,τι μας χωρίζει».

 

«Είμαστε εδώ σε αυτή τη Γη για να νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον, να αγαπάμε ο ένας τον άλλον», λέει ο Μπάιντεν στο σπικάζ του βίντεο καθώς η κάμερα περνά δίπλα από στολισμένα αειθαλή δέντρα και στολισμένα τζάκια μέσα στον Λευκό Οίκο. «Πολύ συχνά βλέπουμε ο ένας τον άλλον ως εχθρούς, όχι ως γείτονες, όχι ως συμπατριώτες Αμερικάνους», λέει.

Ο απερχόμενος πρόεδρος προέτρεψε τους Αμερικανούς να βρουν μια στιγμή «γαλήνιας περισυλλογής» για να υπενθυμίσουν στους εαυτούς τους να συμπεριφέρονται ο ένας στον άλλον με αξιοπρέπεια και σεβασμό, «να ζουν στο φως» και να θυμούνται ότι υπάρχουν περισσότερα πράγματα που ενώνουν παρά διχάζουν τους Αμερικανούς. «Είμαστε πραγματικά ευλογημένοι που ζούμε σε αυτό το έθνος», τόνισε.

Image
τραμπ ανάρτηση

 

Από την πλευρά του, ο Τραμπ έκανε σήμερα Χριστούγεννα μια ανάρτηση γράφοντας «Καλά Χριστούγεννα» μαζί με μια φωτογραφία του εαυτού του και της συζύγου του Μελάνια.

Έπειτα ο Ρεπουμπλικάνος έκανε πάνω από 22 retweets άρθρων ή άλλων αναρτήσεων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης που υποστήριζαν πολιτικές του θέσεις σε θέματα όπως η αμφιλεγόμενη επιλογή του Πιτ Χέγκσεθ για το πόστο του υπουργού Άμυνας, και τις επιδιώξεις του εκλεγμένου προέδρου για τη Γροιλανδία και τη Διώρυγα του Παναμά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κρήτη: «Άναψαν» τα αίματα μεταξύ νεαρών - Πιάστηκαν στα χέρια

Βίντεο ντοκουμέντο από τη φονική παράσυρση πεζού στη Συγγρού

Συντριβή αεροσκάφους στο Καζακστάν: 32 επιζώντες από τους 67 επιβαίνοντες -Νεκρό το πλήρωμα

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis