Skip to main content
ΚΟΣΜΟΣ

Παρίσι - Ομηρία σε εστιατόριο: Οι 4 υπάλληλοι απελευθερώθηκαν - Συνελήφθη ο δράστης

ομηροι σε εστιατοριο
 clock 17:46 | 16/11/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Ομηρία έλαβε χώρα στο εστιατόριο "L'Olivier" στο Issy-les-Moulineaux του Παρισιού το Σάββατο, 16 Νοεμβρίου. Οι τέσσερις κρατούμενοι, όλοι υπάλληλοι του καταστήματος, αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από τρεις ώρες αιχμαλωσίας από το γιο του ιδιοκτήτη και δεν τραυματίστηκαν, σύμφωνα με Γαλλικά δημοσίευματα.

«Ένας άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι κλειδώθηκε στο εστιατόριο του πατέρα του» γύρω στη 13:00 το μεσημέρι του Σαββάτου, δήλωσε η αστυνομική διεύθυνση του Παρισιού, διευκρινίζοντας ότι εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχαν «ούτε πελάτες ούτε κοινό».

Ο συλληφθείς είναι τοξικομανής.

Ο ύποπτος συνελήφθη από την αστυνομία, με τη βοήθεια ενός διαμεσολαβητή που είχε κινητοποιηθεί για την επιχείρηση «εξαιτίας της επιθυμίας του δράστη να αυτοκτονήσει».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς είναι γνωστός στις αρχές λόγω χρήσης ναρκωτικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πωλήθηκε το «καταραμένο μέγαρο» της Βενετίας «Κα Ντάριο»: Εφερνε ατυχία στους ιδιοκτήτες του

Το νέο trend με το ξηρό γιαούρτι που κάνει θραύση στο TikTok - Το δοκιμάζουν όλοι μανιωδώς (βίντεο)

 

 

 
 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis