Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ληστές απείλησαν να κάψουν ζωντανό περιπτερά στην Ηλιούπολη – Ο δράστης κρατούσε μπιτόνι και ζητούσε τις εισπράξεις

περιπολικό
 clock 00:15 | 11/03/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Τον απόλυτο τρόμο έζησε υπάλληλος περιπτέρου στην Ηλιούπολη, όταν ένας άνδρας μαζί με τον συνεργό του, προκειμένου να τον ληστέψουν, τον απείλησαν ότι θα τον κάψει, κρατώντας ένα μπιτόνι.

Όπως μετέδωσε το Star, όλα συνέβησαν τα ξημερώματα στην Ηλιούπολη, στο περίπτερο επί της Λ. Μαρίνου Αντύπα, στη συμβολή της με την Πλατεία Άγγ. Σικελιανού.

Οι δράστες εκμεταλλευόμενοι το περασμένο της ώρας και ότι εκείνη τη στιγμή δεν κυκλοφορούσε κόσμος περιμετρικά της πλατείας, πλησίασαν τον υπάλληλο του περιπτέρου κρατώντας ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό.

Ο ένας από τους δύο δράστες κατάφερε να πείσει τον εργαζόμενο να του δώσει τις εισπράξεις του περιπτέρου, αφού τον απείλησε ότι θα του βάλει φωτιά. Ο υπάλληλος, έντρομος, δεν πρόβαλε κάποια αντίσταση κι έτσι ο ληστής αφαίρεσε τα χρήματα από το ταμείο και τράπηκε σε φυγή.

 

Διαβάστε επίσης

Αυτή είναι η έκθεση που εξόργισε τον βουλευτή και τα έκανε "γυαλιά καρφιά" στην Εθνική Πινακοθήκη

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis