Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αδέσποτη σφαίρα τραυμάτισε άνδρα σε αυλή σπιτιού

σφαίρα
 clock 23:15 | 05/05/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Ένας άνδρας στο Μενίδι, δέχθηκε αδέσποτη σφαίρα στο πόδι του, ενώ γλεντούσε στην αυλή του σπιτιού ενός φίλου του, την Κυριακή του Πάσχα.

Η αδέσποτη σφαίρα βρήκε στην γάμπα τον άνδρα, που διασκέδαζε στο φιλικό του σπίτι, στο Μενίδι, ανήμερα το Πάσχα.

Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα. Σύμφωνα με το STAR, ενώ βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού, ξαφνικά είδε την σφαίρα να έρχεται από ψηλά, να χτυπάει στο πάτωμα και να εξοστρακίζεται.

Σε κοντινή απόσταση υπάρχει καταυλισμός Ρομά και κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν ότι από το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου ακούνε ανά τακτά χρονικά διαστήματα πυροβολισμούς.

«Λίγο έλειψε να περάσουμε μαύρο Πάσχα σφαίρα ήρθε από πάνω, χτύπησε κάτω και εξοστρακίστηκε πάνω στο πόδι του. Εμένα με έξυσε, αυτόν τον πέτυχε καλά. Μαύρο Πάσχα θα κάναμε. Εδώ πάνω είναι συνηθισμένο, κάνουμε τα στραβά μάτια, αλλά τώρα δεν πάει άλλο. Δεν ήταν σφαίρα μικρού όπλου. Το είδαμε, το είδε και η αστυνομία, την έχει πάρει την σφαίρα», τόνισε χαρακτηριστικά ο φίλος του.

Το νέο περιστατικό τραυματισμού από αδέσποτη σφαίρα, ξύπνησε οδυνηρές μνήμες από τον τραυματισμό, επίσης ανήμερα το Πάσχα, από αδέσποτη σφαίρα, της μικρής Αλεξίας στις Θεσπιές της Θήβας, ενώ βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού της.

Διαβάστε επίσης

Αγία Παρασκευή: Ο αδερφός της 77χρονης έμαθε από τη τηλεόραση ότι κάηκε στο διάμερισμα της

Αστυνομία: Έξι ακρωτηριασμοί από βεγγαλικά και συλλήψεις την ώρα της Ανάστασης

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis