Skip to main content
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Ηρακλείου: Ενημερωτική εκδήλωση για θέματα που αφορούν τη Γυναίκα στον Άγιο Μύρωνα (21/3)

ΑΓΙΟΣ ΜΥΡΩΝΑΣ
 clock 22:09 | 20/03/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Η πρόληψη είναι δύναμη! Φροντίζω για τους άλλους – Φροντί-ΖΩ & για μένα», διοργανώνει η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Ηρακλείου, την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2025, από τις 11.00 το πρωί έως τη 13.00 μετά το μεσημέρι στην αίθουσα του Πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Μύρωνα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Καινοτόμων Δράσεων, Δημόσιας Υγείας & Ισότητας των δύο Φύλων, σε συνεργασία με το Τμήμα ΚΟΙ.Φ.-Α.Π.Η. Ν. Αλικαρνασσού – Γραφείο με έδρα τον Αγ. Μύρωνα, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό σύλλογο Αγίου Μύρωνα.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης - Ομιλίες:

Αριστέα Νινιράκη Μαία στο Δημοτικό Ιατρείο Ηρακλείου με θέμα «Είμαι Γυναίκα – Φροντίζω την υγεία μου»,

 Έλενα Κονιδάκη, Σύμβουλος Νομικής Στήριξης - Συμβουλευτικό Κέντρο Ηρακλείου του ΚΕ.Θ.Ι με θέμα «Η συμβολή του Συμβουλευτικού Κέντρου Ηρακλείου στην πρόληψη & αντιμετώπιση της βίας και των πολλαπλών διακρίσεων»,

Βαρσαμία Καλοχριστιανάκη, Κοινωνιολόγος -  Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών Δήμου Ηρακλείου με θέμα «Η παρέμβαση του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Δήμου Ηρακλείου στη στήριξη και ενδυνάμωση της γυναίκας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγωδία στον Γεροπόταμο: Την ενοχή των κατηγορουμένων πρότεινε η Εισαγγελέας

Λειψυδρία: "Stop" στις καλοκαιρινές καλλιέργειες καρπουζιού, ντομάτας, αγγουριού σε Ιεράπετρα, Βιάννο, Μεσσαρά

Αστυνομική επιχείρηση στη Μεσαρά - "Λαβράκι" ο 61χρονος (εικόνα)

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis