Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: "Μπλόκο" στις προτάσεις Κασσελάκη για το "λίφτινγκ" του κόμματος

Κασσελάκης
 clock 17:14 | 06/09/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Καμία σχεδόν πρόταση απο αυτές που κατέθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης δεν πέρασε στην Επιτροπή Καταστατικού του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα καταργηθεί η Πολιτική Γραμματεία, δεν θα αλλάξει το όνομα της ΚΕ σε Εθνικό Συμβούλιο και δεν θα αλλάξει τίποτα σε ότι αφορά τους βουλευτές.

Η επιτροπή δεοντολογίας θα έχει πρωτοβάθμιο και δευτεροβάθμιο όργανο, όμως τις διαδικασίες δεν θα παρακολουθεί εκπροσωπος του προέδρου όπως ήθελε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το θέμα της ονομασίας του ΣΥΡΙΖΑ παραπέμθηκε για το συνέδριο του κόμματος ενω πληροφορίες λένε ότι απορρίφθηκε κατ'αρχήν η ονομασια συνασπισμός .

Παράλληλα, η Κεντρική Επιτροπή θα ειναι 200 μέλη απο 300 που είναι σήμερα, αλλά όχι 150 όπως είχε εισηγηθεί ο προεδρος του κόμματος.

Πηγή: .parapolitika.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΥΡΙΖΑ για Συμφωνία των Πρεσπών: «Ο πρωθυπουργός να απαντήσει στη μικροπολιτική της Τουρκίας»

Μανόλης Κεφαλογιάννης: Παρέμβαση του ευρωβουλευτή για τη διαγραφή των τροπολογιών

Νίκος Παππάς: Όποιος θέλει αλλαγή ηγεσίας θα πρέπει να κάνει πρόταση μομφής

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis