Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: 800 ευρώ ενοίκιο για διαμέρισμα 35 τετραγωνικών!

διαμέρισμα
 clock 09:35 | 21/01/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Μεγάλο πρόβλημα με τα προς διάθεση ακίνητα, είτε για βραχυχρόνια είτε για μακροχρόνια μίσθωση, αντιμετωπίζουν όσοι έρχονται να κατοικήσουν στα Χανιά και στην Κρήτη συνολικά.

«Υπάρχει φοβερό πρόβλημα και στις πωλήσεις και στις ενοικιάσεις.  Οι τιμές είναι πάρα πολύ υψηλές», δήλωσε στην ΕΡΤ3 η Λουκία Καλλιγιάννη, Πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Νομού Χανίων.

«Υπάρχουν ακίνητα τα οποία είναι σε τιμές που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν από το εισόδημα του μέσου Έλληνα. Δηλαδή στις ενοικιάσεις, έχει φτάσει διαμέρισμα 35 τετραγωνικών να πηγαίνει στα 800 ευρώ. Επίσης έχουμε φτάσει τα υπό κατασκευή διαμερίσματα στα Χανιά να πωλούνται στα 6 χιλιάρικα το τετραγωνικό», πρόσθεσε η κα Καλιγιάννη.

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Τους άφησε 600 ευρώ έξω από τον Άγιο Μηνά για να... εγχειρίσουν την κόρη της!

Πυροβολισμοί στις Μαλάδες: Αμίλητος παραδόθηκε ο φερόμενος ως δράστης

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis