Θα μπορούσε να είναι πρωταπριλιάτικο αστείο αλλά δεν είναι.
Η είδηση έρχεται από τον Λιμένα Χερσονήσου όπου εκεί, υπάρχει ένα κτίριο που απαλλοτριώθηκε πριν από 54 ολόκληρα χρόνια, κατά την περίοδο της Δικτατορίας και για το οποίο η απαλλοτρίωση έχει συντελεστεί και έχουν κατατεθεί τα χρήματα στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
Επειδή όμως η νέα Δημοτική Αρχή θέλει να προχωρήσει το σχέδιο πόλης, αποφάσισε να το κατεδαφίσει.
Έτσι κι ενώ είχε αρχίσει η διαδικασία νωρίτερα σήμερα, η Αστυνομία επενέβη και συνέλαβε τα ,μέλη του συνεργείου που θα κατεδάφιζαν το ακίνητο και το οποίο συνεχίζει μέχρι και σήμερα να προκαλεί σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα.
Ο λόγος της σύλληψης είναι ότι δεν υπάρχει άδεια κατεδάφισης για ένα κτίριο που είναι ήδη απαλλοτριωμένο από το 1971!
Το γεγονός προκάλεσε την έκρηξη του Δημάρχου Ζαχαρία Δοξαστάκη ο οποίος μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη και στην εκπομπή του Μανόλη Αργυράκη έκανε λόγο για αστεία πράγματα και κάλεσε τις αρμόδιες υπηρεσίες να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.
Ο ίδιος τόνισε ότι θα έρθει σε επικοινωνία με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη προκειμένου να λυθεί το θέμα.
(φωτογραφία αρχείου από το create.vista.com)
Διαβάστε επίσης:
Συμβούλιο της Επικρατείας: Μόνο μία φορά το πρόστιμο από την Εφορία για την ίδια παράβαση