Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Ένας Αστυνόμος με επιτυχίες στο "τιμόνι" της Ασφάλειας Χανίων

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΧΑΝΙΩΝ
 clock 10:37 | 28/01/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Καθήκοντα στη νέα του θέση, την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χανίων (πρώην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας) ανέλαβε ο νέος Διοικητής της Υπηρεσίας.

Πρόκειται για τον Αστυνόμο Α' Γιάννη Σγούρο, έναν νεαρό Αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του αλλά πιο γνωστή αυτήν την εξιχνίαση της υπόθεσης με το βιτριόλι στην Καλλιθέα Αττικής που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ο Αξιωματικός θεωρείται από τους πιο στενούς συνεργάτες του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Χανίων, Ταξίαρχου Κανέλλου Νικολάου ο οποίος μετακινήθηκε στη θέση αυτή μετά την αποστρατεία του Γιώργου Μαστραντωνάκη, έπειτα από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας γύρω από το φρικτό τροχαίο με θύμα τον 22χρονο Παναγιώτη. 

Ο ικανός, κατά κοινή ομολογία των συναδέλφων του, αξιωματικός μετρά σχεδόν 20 χρόνια υπηρεσίας και στόχος του είναι να συνεχίσει το σημαντικό έργο που άφησε πίσω του ο προκάτοχός του, Ταξίαρχος Παρασκευάς Χηνόπουλος που πλέον έχει αναλάβει καθήκοντα Αστυνομικού Διευθυντή Ρεθύμνου

(Το ekriti δεν δημοσιεύει το πρόσωπό του Αστυνόμου, σεβόμενο την ιδιότητά του)

 

Διαβάστε επίσης:

Κακοποίηση 3χρονου: Ελπίζουν σε ένα θαύμα για τον μικρό Άγγελο στο ΠΑΓΝΗ - Οργή λαού

Ηράκλειο: Δεν τα κατάφερε ο 57χρονος - Δωρίζει τα όργανά του η οικογένεια

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis