Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο - σοκ με δύο νεαρούς (φωτογραφίες)

Image
τροχαίο ατύχημα
 clock 11:27 | 27/06/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Δεν υπάρχουν πλέον λόγια για να περιγράψει κανείς αυτό που συμβαίνει εδώ και χρόνια στο νησί της Ρόδου με  τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα.

Λίγο πριν τις 5 σήμερα τα ξημερώματα, ένα ακόμα τροχαίο ατύχημα παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία, όταν οδηγός ιχ αυτοκινήτου, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε δέντρο, επί της Ρόδου - Φαληρακίου κοντά σε ξενοδοχειακό συγκρότημα.

Image
τροχαιο στη Ρόδο

Όπως δήλωσε μιλώντας στη "Ροδιακή" ο ιδιοκτήτης της εταιρίας οδικής βοήθεια Μουσταφά Σιέχ, που ήταν από τους πρώτους που ειδοποιήθηκαν και έφθασαν στο σημείο, το τροχαίο ατύχημα ήταν πραγματικά τρομακτικό:
Η μηχανή του οχήματος ξεριζώθηκε από το σώμα του αυτοκινήτου, ενώ το σασί του τσακίστηκε στα δύο! 

Μέσα από τα συντρίμμια του οχήματος όμως, σαν από θαύμα βγήκαν ζωντανοί οδηγός και συνοδηγός. Ο δεύτερος έφερε κάταγμα στο χέρι του και ελαφρά τραύματα και για το λόγο αυτό μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Ρόδου με το ΕΚΑΒ για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Image
τροχαιο στη Ρόδο

Κλιμάκιο της Τροχαίας Ρόδου που έφθασε στο σημείο, έκλεισε για αρκετή ώρα το ένα ρεύμα κυκλοφορίας προκειμένου να καθαριστεί το οδόστρωμα από τα λάδια και τα κομμάτια από τις λαμαρίνες του αυτοκινήτου. 
Σημειώνεται ότι από την αρχή του χρόνου τα Δωδεκάνησα θρηνούν 10 νεκρούς που έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο, ενώ οι τραυματίες που διακομίστηκαν με το ΕΚΑΒ από τροχαία ατυχήματα για να νοσηλευτούν ή να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ξεπερνούν τους 150!

 

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Υπουργικές αφίξεις στο νησί

Ηράκλειο: Οι κότες και τα κουνέλια... ήταν κλεμμένα!

Ηράκλειο: Πυρκαγιά σε σπίτι - Με εγκαύματα ο ιδιοκτήτης

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis