Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το συγκινητικό μήνυμα του Γιαννάκη μετά τον τελικό του Conference League: «Είμαστε 90 λεπτά αντίπαλοι, μια ζωή φίλοι»

Γιαννάκης 1
 clock 09:09 | 31/05/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Μήνυμα ενότητας έστειλε το πρωί της Παρασκευής ο Γιάννης Παπαστεφανάκης το μικρό αγόρι που αν και φίλαθλος του ΠΑΟΚ βρέθηκε στον τελικό του Conference League και σήκωσε το τρόπαιο μετά τη νίκη του Ολυμπιακού το βράδυ της Τετάρτης.

«Είμαστε 90 λεπτά αντίπαλοι, μια ζωή φίλοι. Δεν είμαι ο Γιάννης μόνο του ΠΑΟΚ, είμαι ο Γιάννης όλων των ομάδων» είπε χαρακτηριστικά το αγόρι στο MEGA.

Όσον αφορά την δραματική εξέλιξη του αγώνα, το μικρό αγόρι είπε: ««συγγνώμη για την έκφραση, αλλά μας βγήκε η ψυχή με το να μπει το γκολ. Είχε κάνει τόσες ευκαιρίες ο Ολυμπιακός που περιμέναμε, περιμέναμε, περιμέναμε, θα λέγαμε ότι φτάσαμε στην πηγή και δεν ήπιαμε νερό. Όταν μπήκε το γκολ, όλο το γήπεδο σείστηκε, είχαν σηκωθεί όλοι όρθιοι».

Όπως περιέγραψε για το τι συνέβη μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή του τελικού, «ήρθε ο Τζολάκης και με πήρε για μια βόλτα αναγνωριστική, να συνειδητοποιήσω λίγο τι έχει γίνει. Ο Ελ Κααμπί μού έδωσε τη φανέλα του».

Ερωτηθείς για την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ εξήγησε ότι προέρχεται «από τον νονό», αφού, όπως είπε του έχει «βάλει ποντιακό λάδι» ενώ για τα μαθήματα στο σε μουσικό σχολείο της πόλης που μένει είπε πως «το να πάω σε μουσικό σχολείο, μου ήρθε επειδή ήταν η αδερφή μου και έμαθα ότι υπάρχει ένα μουσικό σχολείο στην περιοχή και διάλεξα να πάω εκεί για να μάθω κάποιο όργανο. Μου αρέσει το μπουζούκι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτοκίνητο «μπούκαρε» σε καφετέρια -Εικόνες καταστροφής

Γυναίκα εντοπίστηκε γυμνή, δεμένη και μαχαιρωμένη στο πόδι -Ο δράστης συνελήφθη... για άλλο αδίκημα

ΗΠΑ: Αδιανόητο έγκλημα - Σκότωσε και διαμέλισε την έγκυο αδελφή του επειδή «δεν ήταν πια αγνή»

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis