Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέμπη: Στην Κομισιόν η Μαρία Καρυστιανού με τις 1,3 εκατ. υπογραφές

Image
Μαρία Καρυστιανού
 clock 13:24 | 14/03/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Στην Κομισιόν θα βρεθεί την Δευτέρα 18 Μαρτίου, η πρόεδρος του Συλλόγου «Τέμπη 28-2-2023» Μαρία Καρυστιανού.

Η Μαρία Καρυστιανού, μητέρα θύματος της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών, συνεχίζει ακάθεκτη τον αγώνα προκειμένου να καταργηθεί η ασυλία των βουλευτών, και πάει το θέμα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ελπίζοντας όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται «να είναι παρούσα η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάϊεν». Υπενθυμίζεται πως οι υπογραφές στο ψήφισμα για τα Τέμπη, έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις 1.300.000 στη χώρα.

Σε ανάρτησή της στα social media λίγες ημέρες πριν, η Μαρία Καρυστιανού ανέφερε πως «όσο ανεβαίνουν οι υπογραφές, εμείς γινόμαστε πιο δυνατοί. Για όλες τις σειρήνες παραπλάνησης που προσπαθούν με κάθε τρόπο να ακυρώσουν τη δύναμη όλων μας και να χρωματίσουν πολιτικά τη φωνή μας. Επειδή, αυτό που ζητάμε είναι λογικό και θεμιτό, ακολουθούμε νομικούς και διδάσκοντες το Σύνταγμα, που εργάζονται προς την βελτίωση και επαναφορά των ανθρώπινων αξιών» συνέχισε.

«Επειδή είναι δικαίωμα και υποχρέωσή μας να αντιδρούμε όταν καταπατούν τα δικαιώματα μας. Οφείλουμε να το κάνουμε για τα παιδιά μας. Τώρα, που τα έχουμε δίπλα μας. Και εμείς μαζί σας, δίπλα στα δικά σας παιδιά. Υπογράφουμε! Σας ευχαριστούμε! Συνεχίζουμε! Φυσικά, και μπορούμε! Φυσικά, και θα αλλάξουμε τον νόμο περί ασυλίας!» κατέληξε στην ανάρτησή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας: Συνάντηση με τον ΥπΕΞ για τη μετάκληση εργατών γης

Ηράκλειο: Νέα σύλληψη και πρόστιμο 500 ευρώ για φωτιά

Σοκαριστικό βίντεο: Μοναχός στη Μονή Αββακούμ στην Κύπρο χτυπάει γυναίκα με ζωνάρι

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis