Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ricta: Αποσωληνώθηκε ο 23χρονος φοιτητής που δέχτηκε επίθεση στη Θεσσαλονίκη

Image
Ricta
 clock 19:26 | 09/02/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Αποσωληνώθηκε ο φοιτητής, ο οποίος χτυπήθηκε στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της 26ης Ιανουαρίου, όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα. Υπενθυμίζεται ότι για την επίθεση κατηγορείται ο 25χρονος τράπερ Ricta, από κοινού με ένα ακόμη άτομο.

Ωστόσο, ο 23χρονος φοιτητής παραμένει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με το thestival.gr.

Σημειώνεται ότι ο τράπερ κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του. Οι αρχές έχουν ταυτοποιήσει το δεύτερο άτομο που συμμετείχε στην επίθεση, δεν έχουν καταφέρει όμως να το εντοπίσουν.

Το χρονικό

Ο 25χρονος είχε συλληφθεί το περασμένο Σάββατο στην περιοχή των Λαδάδικων, σε εκτέλεση εντάλματος που είχε εκδοθεί σε βάρος του από την ανακρίτρια.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της 26ης Ιανουαρίου, στη συμβολή των οδών Συγγρού με Εγνατία, έξω από μπαρ, όπου το νεαρό θύμα βρισκόταν με την παρέα του.

Κατά την ίδια δικογραφία, ο φοιτητής δέχθηκε απρόκλητη επίθεση με αφορμή μία απλή ερώτηση που απηύθυνε προς τον 25χρονο, με συνέπεια να πέσει στο έδαφος και να χτυπήσει στο κεφάλι.

Μετά την επίθεση, ο παθών μετέβη στο σπίτι του, όπου έπεσε να κοιμηθεί, κάτι το οποίο πιθανολογείται ότι συντέλεσε και στην επιδείνωση της υγείας του. Πληροφορίες αναφέρουν πως όταν ξύπνησε, δεν είχε καλή επαφή με το περιβάλλον και τα λόγια του ήταν ακατάληπτα.

Στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι φέρει αιμάτωμα στο κεφάλι, ενώ τον υπέβαλαν σε πολύωρο χειρουργείο. Μέχρι σήμερα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γεωργιάδης: Κανονικά τη Δευτέρα τα προγραμματισμένα χειρουργεία στο «Αγλαΐα Κυριακού»

Κρήτη: Το Σάββατο η κηδεία της 21χρονης Ραφαέλας σύμφωνα με την τελευταία της επιθυμία

Βενιζέλειο: «Δεν θέλουμε την συγχώνευση των νοσοκομείων και θα αντιδράσουμε» λένε οι εργαζόμενοι

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis