Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Επιστράτευσε το ανήλικο παιδί της για να κρατάνε τσίλιες σε... διακίνηση ναρκωτικών

Image
χειροπεδες
 clock 14:16 | 09/06/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Ακόμη και το ανήλικο παιδί της επιστράτευσε μια αλλοδαπή για να κατοπτεύει την περιοχή κοντά στο σπίτι της στην Πάτρα και να ενημερώνει άμεσα για τυχόν ύποπτες κινήσεις τον Έλληνα σύζυγό της, που έκανε διακίνηση «σκληρών» ναρκωτικών σε τοξικομανείς με τη μοτοσικλέτα του!

Η δραστηριότητα του ζευγαριού είχε «χαρτογραφηθεί» από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, που είχαν διαπιστώσει ότι τους τελευταίους δυο μήνες είχαν κάνει 86 αγοραπωλησίες με χρήστες της πόλης και είχαν διακινήσει 115 γραμμάρια ηρωίνης, αποκομίζοντας 2.305 ευρώ.

Το μεσημέρι της Τρίτης, εντόπισαν τον Έλληνα να ξεκινά με τη μοτοσικλέτα του, τον ακολούθησαν από απόσταση και τον είδαν να συναντά δυο Έλληνες «πελάτες» και να τους προμηθεύει 1,4 γραμμάρια ηρωίνης.

Αμέσως τους συνέλαβαν, ενώ στη συνέχεια οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και στην αλλοδαπή σύζυγο του διακινητή, αφού σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι τους κατέσχεσαν 61,9 γραμμάρια ηρωίνης που η πώλησή της θα του απέφερε παράνομο κέρδος 1.238 ευρώ, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, δυο σπάτουλες, ένα πλακάκι και ένα ξυραφάκι με ίχνη ηρωίνης.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν η μοτοσικλέτα και ένα αυτοκίνητο του Έλληνα διακινητή. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που άσκησε στο ζευγάρι δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για συμμορία και διακίνηση ναρκωτικών και στους «πελάτες» για κατοχή ναρκωτικών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2022: Τα θέματα στα μαθήματα που εξετάζονται τα ΕΠΑΛ

Οι οικονομικές διαφορές του όπλισαν το χέρι - Πυροβόλησε δυο αδέρφια

Απολογείται ο προπονητής ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για βιασμό αθλήτριας όταν ήταν ανήλικη

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis