Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο έγκλημα: Ομολόγησε ότι κατακρεούργησε τον αδελφό του

Image
αστυνομια
 clock 13:09 | 05/06/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Στο ΑΤ Πατησίων εμφανίστηκε λίγο μετά τις 11μιση το πρωί της Κυριακής ένας 59χρονος, ο οποίος όπως είπε στους αστυνομικούς, λίγο νωρίτερα, κατακρεούργησε τον αδελφό του, μέσα στο σπίτι του θύματος, στην περιοχή της Πατησίων.

Οι αστυνομικοί πού πήγαν στο διαμέρισμα, εντόπισαν με πολλαπλές μαχαιριές το θύμα και αυτήν την ώρα έχουν αποκλείσει το διαμέρισμα.

Ο δράστης δεν έδινε σαφείς εξηγήσεις στους αστυνομικούς για τον λόγο, που σκότωσε τον αδελφό του, ενώ θα ακολουθήσει και νέα ανάκριση, μόλις ολοκληρωθεί και η διαδικασία της αυτοψίας.

Ομολόγησε το έγκλημα ο γιος της ηθοποιού

O 46χρονος που οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα Πειραιά και φέρεται να ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του με θύμα την 73χρονη ηθοποιό, χρησιμοποίησε δυο μαχαίρια για να σφάξει τη μητέρα του και στη συνέχεια, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του και αφού περιπλανήθηκε λίγες ώρες κατέληξε έξω απο την εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα.

Εκεί, στη μια τα ξημερώματα οι κάτοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία καθώς ο μητροκτόνος, είχε βάλει δυνατά τη μουσική, τραγουδούσε και έκανε φασαρία. Ο άντρας οδηγήθηκε στην Υποδιευθυνση Ασφάλειας Πειραιά με εντολή εισαγγελέα θα υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση ενώ αργά το βράδυ ομολόγησε την πράξη του.

 

Διαβάστε επίσης:

 

Θλίψη: Δεν τα κατάφερε ο 13χρονος Βαλάντης...

Αυτοκτόνησε 35χρονος

Βρήκε τον γιο του κρεμασμένο μέσα στο δωμάτιό του

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis