Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μικρή Αναστασία: Συγκεντρώθηκε το ποσό των 700.000 ευρώ για τη θεραπεία του 7χρονου κοριτσιού

Image
αναστασία
 clock 19:43 | 18/11/2020
writer icon newsroom ekriti.gr

Καρπούς απέδωσε το κύμα αλληλεγγύης που ξεκίνησε από την Καλαμάτα και απλώθηκε σε όλη την Ελλάδα, για τη στήριξη της 7χρονης Αναστασίας. Η μικρή Αναστασία διεγνώσθη με την πλέον επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου, γνωστή και ως dipg, διάχυτο γλοίωμα εγκεφαλικού στελέχους και βρίσκεται ήδη στις ΗΠΑ για τη θεραπεία της. Το κόστος, ωστόσο, για τη θεραπεία του κοριτσιού ήταν δυσβάσταχτο. 

«Το κόστος όπως είναι λογικό είναι δυσβάσταχτο, θα αγγίξει τις 700.000€, αλλά όταν υπάρχει ψυχή και ανθρωπιά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο» είχαν γράψει οι γονείς του παιδιού και από τότε στήθηκε αλυσίδα αλληλεγγύης - Support Anastasia.

Οι κουμπαράδες που στήθηκαν σε όλα τα καταστήματα της Καλαμάτας γέμισαν, ενώ την ίδια στιγμή σύλλογοι, ενώσεις, φορείς από το εξωτερικό, ιδιώτες, αλλά και πολλά σχολεία, έστειλαν από το υστέρημά τους και κατάφεραν να συγκεντρωθεί το ποσό των 700.000 ευρώ.

Το ευχάριστο νέο ανακοίνωσαν οι γονείς της με την ανάρτηση που έκαναν μέσα από το νοσοκομείο, ευχαριστώντας όλο τον κόσμο που στήριξε τον αγώνα της 7χρονης κόρης τους.

«Αγαπημένοι μου, σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για όλη την υποστήριξη που μας έχετε δώσει. Με τη συλλογή και των κουμπαράδων έχει καλυφθεί το ποσό και θα θέλαμε να μας στηρίζετε πλέον με τις ευχές σας και την καλή σας πίστη. Σε δύσκολους καιρούς έγινε κάτι που φαινόταν αδύνατο. Ας ελπίσουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον καθένα ξεχωριστά, είστε παρά πολλοί, είστε όλοι, και μας δώσατε απίστευτη δύναμη, να είστε καλά.

Σας αγαπάμε. Ηλίας Τριανταφυλλάκης & Ξένια Πρεζεράκου»

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis