Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκίδα: Συγκλονίζουν οι τελευταίες λέξεις της 63χρονης στον δολοφόνο της - «Τι κάνεις; σε αγαπάω»

χαλκίδα έγκλημα
 clock 09:54 | 05/06/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Το φως της δημοσιότητας «βλέπουν» οι τελευταίες δραματικές στιγμές της 63χρονης γυναίκας στη Χαλκίδα, η οποία δολοφονήθηκε από τον 37χρονο κολλητό της κόρης της με μαχαίρι.

Ο δολοφόνος, ο οποίος αναμένεται να απολογηθεί την Παρασκευή (7/6) στον ανακριτή, ήταν άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της άτυχης γυναίκας, την οποία σκότωσε μέσα στο ίδιο της το σπίτι στη Χαλκίδα.

Η έκπληξη της 63χρονης ήταν μεγάλη, καθώς τη στιγμή που ο 37χρονος της έμπηγε το μαχαίρι, εκείνη του φώναζε πως τον αγαπάει!

«Τι κάνεις; σε αγαπάω»

Σύμφωνα με το STAR, ο κατηγορούμενος με αυτά τα λόγια περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές της 63χρονης γυναίκας. «Ξαφνικά είδα την κυρία Μαρία όρθια με το πι. Τότε τα έχασα γιατί πίστευα πως θα είναι στο κρεβάτι. Μόλις με είδε με ρώτησε ”Σ… τι θες εδώ;” Τότε τα έχασα, θόλωσα και σκέφτηκα με πιάσανε!», είπε ο δολοφόνος.

«Τράβηξα την κυρία Μαρία από το χέρι και την έσπρωξα από τις σκάλες. Αυτή έπεσε περίπου μέχρι τη μέση της σκάλας. Εκείνη φώναζε ”Βοήθεια, τι κάνεις; Σ… σ’ αγαπάω”. Τότε πήγα στην κουζίνα, άνοιξα τα συρτάρια και πήρα ένα μαχαίρι που βρήκα. Θυμάμαι ήταν μεγάλο. Κατέβηκα, έσπρωξα ξανά την κυρία Μαρία και έφτασε στο τελευταίο σκαλί. Μου μίλαγε ακόμα και επειδή φοβήθηκα ότι θα μας ακούσουν, τη χτύπησα με το μαχαίρι στο λαιμό στο πλάι αρκετές φορές για να σταματήσει. Δε θυμάμαι πόσες φορές τη χτύπησα», πρόσθεσε ο δράστης της δολοφονίας.

 

Τι έκανε μετά το έγκλημα ο δολοφόνος

Ο 37χρονος δολοφόνος περιέγραψε τις κινήσεις του αμέσως μετά το έγκλημα που σόκαρε τη Χαλκίδα.

«Μόλις σταμάτησε να μιλάει, γύρισα στο διαμέρισμα και έψαξα για τα λεφτά. Πήγα στο δωμάτιο της κόρης της. Ήμουν τυχερός γιατί μόλις άνοιξα τη ντουλάπα και έκανα στην άκρη τα ρούχα είδα ένα μεγάλο κουτί του καφέ. Το άνοιξα και είδα μέσα τα λεφτά. Τα πήρα και έφυγα. Έπρεπε να πάρω τα χρήματα για να παίξω τζόγο», είπε.

Σύμφωνα με το STAR, το πρώτο επιβαρυντικό στοιχείο σε βάρος του 37χρονου ήταν ένα αποτύπωμα που βρέθηκε μέσα στο σπίτι και σε σημείο που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει πως εντοπίστηκε.

Όπως ανέφερε στις Αρχές, τα χρήματα που έκλεψε ήταν περίπου 7.000 ευρώ και τα έπαιξε στον ηλεκτρονικό τζόγο.

Σχεδίασε τη ληστεία πίνοντας καφέ με την κόρη της 63χρονης -Βίντεο ντοκουμέντο

Σύμφωνα με τις νέες αποκαλύψεις της σοκαριστικής υπόθεσης στη Χαλκίδα, ο δολοφόνος σχεδίασε τη ληστεία στο σπίτι της 63χρονης, πίνοντας καφέ με την κόρη του θύματος. Κάποια βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα «έκαψαν» το άλλοθί του.

Σύμφωνα με το STAR, κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τον 37χρονο με το αυτοκίνητό του να κάνει βόλτες έξω από το σπίτι του θύματος, σε απόσταση 30-40 μέτρων ενώ εμφανίστηκε λίγο πριν αλλά και μετά το έγκλημα, με διαφορά 21 λεπτών. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα τελέστηκε η ληστεία και η δολοφονία.

 

Σε άλλο βίντεο διακρίνεται μετά τη δολοφονία της 63χρονης να πηγαίνει ατάραχος σε καφέ, όπου έβγαλε το κινητό του και μπήκε σε εφαρμογή τυχερών παιχνιδιών.

Τραγική ειρωνεία ότι το πρωί της δολοφονίας πήγε με την κόρη του θύματος, που ήταν πολύ καλή του φίλη, για καφέ. Κάποια στιγμή εκείνη του είπε πως υπάρχουν δυσκολίες με τη μητέρα της και ότι το απόγευμα θα πήγαινε ένα άτομο να τη φροντίσει.

Επειδή εκείνη θα έφευγε για τη δουλειά της, άφησε τα κλειδιά κάτω από μια γλάστρα, ώστε να ανοίξει το άτομο που θα φρόντιζε την 63χρονη. Έτσι, ο δράστης έθεσε σε εφαρμογή το σατανικό σχέδιό του, θεωρώντας πως θα ήταν εύκολη η ληστεία και ότι δεν θα γινόταν αντιληπτός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποκάλυψη-σοκ στο εργοστάσιο τροφίμων στη Λαμία: Εντοπίστηκαν ληγμένες πρώτες ύλες

Απόγνωση στη Μαγνησία - Καύσωνας και νερό με σαλμονέλα - Αμέτρητα κρούσματα

Πληρωμές μόνο με κάρτα - Βαρύ πρόστιμο αν πληρώσετε με μετρητά

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis