Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Σπούδασε άμεσα και με ασφάλεια στο Τμήμα Επιστημών Υγείας & Ζωής

Image
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.jpg
 clock 13:26 | 23/09/2020
writer icon newsroom ekriti.gr

Το Τμήμα Επιστημών Υγείας και Ζωής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου συνεχίζει να δέχεται αιτήσεις εισαγωγής από υποψήφιους φοιτητές που επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στην Κύπρο το Φθινοπωρινό Τετράμηνο 2020 με έναρξη σπουδών 28 Σεπτεμβρίου 2020.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου κατέχει το συγκριτικό πλεονέκτημα καθώς προσφέρει τις πιο ολοκληρωμένες σπουδές στους τομείς Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Επιστημών Υγείας και Ζωής στην Κύπρο, με  23 προγράμματα σπουδών  - 11 εκ των οποίων προσφέρονται κατά αποκλειστικότητα από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Έχοντας ταυτιστεί με την ποιοτική εκπαίδευση, την καινοτομία υψηλής τεχνολογίας, τη διασύνδεση με τη βιομηχανία, την κοινωνία και την αγορά εργασίας, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου αποτελεί την πλέον την ιδανικότερη επιλογή για σπουδές στην Κύπρο.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι ένας διεθνής ηγέτης στο χώρο της καινοτομίας. Κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων 101+ πανεπιστημίων στον κόσμο στον τομέα της Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας και Υποδομών, από το Διεθνή Οργανισμό κατάταξης Πανεπιστημίων Times Higher Education Impact Rankings (2020).

 

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα https://euc.ac.cy/ ή επικοινωνήστε με τους εξειδικευμένους συμβούλους του Τμήματος Εισδοχής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στο 00357-22713000 ή στο [email protected]

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis