Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είχε καταδικαστεί για τον ίδιο λόγο σε δυο πόλεις

Image
περιπολικο
 clock 08:03 | 09/11/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Δυο φορές σε διαφορετικές πόλεις της χώρας είχε καταδικαστεί για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών ένας 44χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προσπαθούσε να διαφύγει εκτός Ελλάδας αλλά εντοπίστηκε σε περιοχή της Φλώρινας από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών.

Όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο των στοιχείων του, το απόγευμα της Δευτέρας, σε βάρος του εκκρεμούσαν αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βέροιας και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, το καθένα από τα οποία τον είχε καταδικάσει σε ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ. Ο 44χρονος φυγόποινος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Συνέλαβαν δυο φυγόποινους

Στην Πάτρα, συνελήφθη τα ξημερώματα της Δευτέρας από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης ένας Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών για υπεξαίρεση, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών. Ο φυγόποινος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Την ίδια τύχη είχε και άλλος ένας Έλληνας που συνελήφθη στην Πάτρα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών για ψευδή κατάθεση, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ηράκλειο: "Έφυγε" ο 17χρονος Γιώργος - Θρήνος στο Γάζι

Ηράκλειο - Αγορά: "Ανάσα" με προσφορές για εμπόρους και καταναλωτές λόγω Black Friday

Του έταξαν αναδρομικά σύνταξης και του πήραν 12.000 ευρώ

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis