Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ

Αττική Οδός: Κλείνει η πλατφόρμα για τα €2000 - Αποζημίωση μόνο σε όσους έκαναν αίτηση

Image
κλείνει η πλατφόρμα γα τα 2000 ευρώ
 clock 12:28 | 11/02/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Κλείνει σήμερα Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου στις 17:00 η ειδική πλατφόρμα  (https://adcompen.gr/new/aitimata.php) για την υποβολή αιτημάτων για την καταβολή αποχημίωσης ύψους 2.000 ευρώ από την Αττική Οδό όσων εγκλωβίστηκαν κατά τη διάρκεια της κακοκαιρία «Ελπίδα».

Μέσω της πλατφόρμας είναι εφικτή η καταχώρηση των αιτημάτων προς την Αττική Οδό, για τα οχήματα που αποκλείστηκαν στον αυτοκινητόδρομο τη Δευτέρα 24/1/2022. Για την καταχώρηση της αίτησης είναι απαραίτητη η ύπαρξη διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω της οποίας θα γίνει η επιβεβαίωση της κατάθεσης του αιτήματος καθώς και κάθε μελλοντική επικοινωνία.

Πως θα κάνετε την αίτηση

Ορισμένα πεδία της αίτησης είναι υποχρεωτικά - με αστερίσκο (* στη δεξιά πλευρά τους - και θα πρέπει να συμπληρωθούν από τον αιτούντα προκειμένου να προχωρήσει στο επόμενο βήμα. Αφορούν κυρίως τα στοιχεία του οχήματός, τις εισόδους και εξόδους από τις οποίες μπήκαν και εξήλθαν του αυτοκινητόδρομου όπως και την ώρα εισόδου και εξόδου από αυτές.

Τα υπόλοιπα πεδία αν και δεν είναι υποχρεωτικά θα διευκολύνουν σημαντικά τη διερεύνηση και ικανοποίηση των αιτημάτων που κατατίθενται. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αττικής Οδού, η καταχώρηση της αίτησης στην πλατφόρμα είναι απαραίτητη ανεξαρτήτως οποιασδήποτε άλλης αίτησης έχει σταλεί ηλεκτρονικά έως τώρα ενώ η εταιρεία ενημερώνει απευθείας τους αιτούντες για την εξέλιξη της διαδικασίας. 

Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της Αττικής Οδού στο τηλέφωνο 210 668 2222 (Δευτέρα-Σάββατο: 08:00-19:00 και Κυριακή: 11:00-19:00).

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη – Κορωνοϊός: 30 ασθενείς σήμερα στις ΜΕΘ

ΟΛΗ: Συνάντηση φορέων για την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας

ΠΟΥ για πανδημία: Υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ, αν συνεχιστούν οι εμβολιασμοί στην Αφρική

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis