Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο σκηνικό σε μπαρ: Νόμιζε ότι ενόχλησε τη σύντροφό του και τον κυνηγούσε με μπαλτά

Image
μπαλτάς
 clock 13:42 | 05/06/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Άγριος καυγάς ξέσπασε σε καφετέρια-μπαρ στην Νέα Ιωνία, Βόλου, το βράδυ της Παρασκευής, όταν ένας 51χρονος ζήτησε τον λόγο από έναν 45χρονο, επειδή πίστευε πως ενόχλησε την σύντροφό του.

Όλα άρχισαν γύρω στις 22:00, όταν ο 51χρονος σταμάτησε το αυτοκίνητό του έξω από το κατάστημα για να αγοράσει τσιγάρα, έχοντας αφήσει τη σύντροφό του στο ΙΧ. Κατά την ολιγόλεπτη απουσία του ισχυρίζεται ότι ο θαμώνας του καταστήματος την ενόχλησε.

Από την πλευρά του, ο 45χρονος φέρεται να υποστήριξε πως πρόκειται για παρεξήγηση. Συγκεκριμένα, εξήγησε πως ήταν από νωρίς στο κατάστημα και προσκάλεσε φίλο του στην παρέα για μπίρες, όμως, επειδή το όχημα του 51χρονου ήταν σταθμευμένο κοντά στο σημείο όπου καθόταν, ακούστηκε εσφαλμένα να απευθύνεται στη σύντροφο του. 

Όταν ο 51χρονος ενημερώθηκε για το περιστατικό επιστρέφοντας στο ΙΧ του έχασε την ψυχραιμία του. Κάλεσε τον 45χρονο να μιλήσουν εκτός του καταστήματος και γρήγορα οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια και θαμώνες προσπαθούσαν να τους χωρίσουν. Τελικά, ο δράστης έφυγε από το κατάστημα, όμως, μετά από 10 λεπτά επέστρεψε έχοντας μαζί του μπαλτά και μαχαίρι.

Ακολούθησαν σκηνές φρίκης με τους πελάτες του καταστήματος να φοβούνται για τα χειρότερα. Ο 51χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα, όπου κρατήθηκε τη νύχτα για παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς οι αστυνομικοί βρήκαν επάνω του και κατάσχεσαν τον μπαλτά και ένα μαχαίρι με μήκος λάμας 12,3 εκατοστών.

Το θύμα, από την πλευρά του, φυγαδεύτηκε στην τουαλέτα του καταστήματος, δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο επεισόδιο και δεν κατήγγειλε την επίθεση. Ο συλληφθείς τελικά αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.

 

Διαβάστε επίσης:

Βρήκε τον γιο του κρεμασμένο μέσα στο δωμάτιό του

Δολοφονία ηθοποιού: Σκότωσε την μητέρα του και λίγο μετά χόρευε και τραγουδούσε

Αυτοκτόνησε 35χρονος

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis