Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Τροχαίο ατύχημα με μηχανή για τον γνωστό influencer

κοψιαλης
 clock 10:00 | 19/09/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης αποκάλυψε μέσα από το Instagram πως το μεσημέρι της Τετάρτης, σε μια στροφή στον δρόμο προς τα Βίλια έπεσε από τη μηχανή μαζί με τον φίλο του, με αποτέλεσμα να βγουν στο αντίθετο ρεύμα και να τραυματιστούν ελαφρά.

Ο influencer έδειξε τα γδαρσίματα στο πόδι και στο χέρι του, ενώ τόνισε πόσο σημαντικό είναι το κράνος.

«14:42 σήμερα, σε μια στροφή στον δρόμο προς Βίλια! Προσοχή σε όλους όσους πηγαίνουν αυτήν τη διαδρομή με τη μηχανή για βόλτα, μιας και αποτελεί πόλο έλξης για τους μηχανόβιους λόγω των στροφών! Στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής είχε έντονη τη μυρωδιά λαδιών και βενζίνης (χυμένη στον δρόμο, πιθανόν από όχημα-φορτηγό με βλάβη). Σε μία από τις στροφές έπεσα και εγώ με τον Ηλία!

Συρθήκαμε στην άσφαλτο για αρκετά δευτερόλεπτα και βγήκαμε με κωλοτούμπες στο αντίθετο ρεύμα (δόξα τω Θεώ δεν περνούσε αυτοκίνητο εκείνη τη στιγμή να μας τεμαχίσει). ΠΡΟΣΟΧΗ, διότι από τη μια στιγμή στην άλλη βρίσκεσαι σε κατάσταση που δεν ελέγχεις, με κίνδυνο να χάσεις τη ζωή σου! Να φοράτε ΠΑΝΤΑ κράνος και να προσέχετε! Δεν είμαστε άτρωτοι, δεν είμαστε αθάνατοι, δεν είμαστε θεοί… σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε», έγραψε στην ανάρτησή του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλέξανδρος Κοψιάλης (@alexandros_kopsialis)

Διαβάστε επίσης

Τούνη: Αποκάλυψε πως ο γιος της ξεκινάει βρεφικό σταθμό στην Θεσσαλονίκη

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis