Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ

«Σκευωρία εις βάρος του παιδιού μου» λέει η μητέρα του 14χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό του 7χρονου στη Φλώρινα

παιδική κακοποίηση
 clock 23:15 | 22/01/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία της Φλώρινας την υπόθεση με τον βιασμό ενός 7χρονου αγοριού από τον 14χρονο ξάδερφό του.

Τα δύο παιδιά εξετάστηκαν από ειδικό παιδοψυχολόγο, ενώ ο 7χρονος υποβλήθηκε και σε ιατροδικαστική εξέταση, στην οποία εντοπίστηκε σεξουαλική κακοποίηση. Εις βάρος του 14χρονου αγοριού σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, ενώ δεν έχει συλληφθεί από τις Αρχές.

Από την πλευρά της, η μητέρα του 14χρονου αγοριού υποστηρίζει πως ο γιος της είναι αθώος και ότι η οικογένεια του 7χρονου έχει στήσει ολόκληρη σκευωρία εις βάρος του παιδιού της. Μάλιστα, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, μεταξύ άλλων, δήλωσε πως τόσο η ίδια, όσο και ο 14χρονος αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον πατέρα του.

Η μητέρα του κατηγορούμενου λέει πως το παιδί της έλειπε στη Θεσσαλονίκη την περίοδο που λέγεται πως βίασε τον ανήλικο ξάδερφό του.

«Είναι σκευωρία! Είναι πολλά, πολλά είναι. Το παιδί ήταν μαζί μου στη Θεσσαλονίκη. Τρέχαμε με άλλα θέματα που έχουμε εμείς. Άλλα θέματα έχουμε, με τον μπαμπά του». Όπως μεταφέρεται στο δελτίο, οι οικογένειες αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα.

Από την πλευρά τους, οι γονείς του 7χρονου υποστήριξαν ότι από το καλοκαίρι του 2024 μέχρι και την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου ο 14χρονος ξάδελφος του γιου τους κατάφερνε να παίρνει το ανήλικο παιδί και να ασελγεί πάνω στο κορμί του.

 

Διαβάστε επίσης

Επιθεώρηση Εργασίας: Παρέμβαση και καταβολή Δώρου Χριστουγέννων σε 1.968 εργαζόμενους

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis