Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ

Ο πατέρας του 13χρονου που τραυματίστηκε σε challenge του TikTok κατέθεσε μήνυση

κρεβάτι νοσοκομείου
 clock 08:21 | 13/04/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο πατέρας του 13χρονου που υπέστη κάταγμα στο κρανίο του κατά τη διάρκεια ενός challenge του TikTok μέσα στο γυμνάσιο της Πάτρας, κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Μετά την κίνηση αυτή, η ασφάλεια Πάτρας προσήγαγε συμμαθητές του 13χρονου, λαμβάνοντας καταθέσεις με ιδιαίτερη προσοχή, λόγω και του νεαρού της ηλικίας των παιδιών σύμφωνα με το tempo24.gr.

Ο ανήλικος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, μετά από σοβαρό τραυματισμό που υπέστη την ώρα που έκανε μία πρόκληση της πλατφόρμας του TikTok.

Αυτό που αναζητείται είναι εάν υπήρξε δόλος κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δοκιμασίας. Δηλαδή εάν οι μαθητές εσκεμμένα άφησαν τον 13χρονο να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί.

Η ανάρτηση του υπουργού

O υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση.

«Ενημέρωση από ΓΝ Παίδων Καραμανδάνειο. Νοσηλεύεται παιδί με κάταγμα κρανίου 13 χρονών μετά από τσάλεντζ που αντί να προσγειωθεί με τα πόδια προσγειώθηκε με το κεφάλι. Έχουν γίνει όλες οι προβλεπόμενες εξετάσεις. Είναι σε καλή κατάσταση….όλο αυτό εξελίσσεται σε μία μάστιγα. Προστατέψτε τα παιδιά σας», αναφέρει στο tweet του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έκρηξη βόμβας στην Hellenic Train: Οι κάμερες ασφαλείας «μίλησαν» – Το βίντεο που ελέγχει η Αντιτρομοκρατική και η εκρηκτική ύλη

Άσκησε έφεση στην καταδίκη για υπεξαίρεση δημόσιου χρήματος η Μαρίν Λεπέν

Ηράκλειο: Ανάμεσα στους δημοφιλέστερους ευρωπαϊκούς προορισμούς για το Πάσχα

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis