Η καθηγήτρια σε σχολείο στο Μαρούσι τραυματίστηκε, όταν εξωσχολικοί άρχισαν να πετούν κροτίδες, νερόμπαλες και αυγά. Ήδη έχουν γίνει 9 προσαγωγές, με αστυνομικούς να έχουν σπεύσει στο Γυμνάσιο.
Αναστάτωση το πρωί σε σχολείο στο Μαρούσι, όταν ομάδα 9 εξωσχολικών μπήκε στο Γυμνάσιο και άρχισε να εκτοξεύει κροτίδες, νερόμπαλες και αυγά. Μια καθηγήτρια τραυματίστηκε ελαφρά και σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Στο σχολικό συγκρότημα επικράτησε αναστάτωση, με τους δράστες να μην προλαβαίνουν να απομακρυνθούν. Όλοι τους ήταν εξωσχολικοί, ηλικίας 14 ετών.
Η Διεύθυνση ενημέρωσε την αστυνομία αμέσως μετά την επίθεση και πολύ γρήγορα έφτασαν στο 6ο Γυμνάσιο του Αμαρουσίου αστυνομικοί. Ακινητοποίησαν τους ανήλικους δράστες και τους μετέφεραν σε αστυνομικό τμήμα.
Η εκπαιδευτικός νωρίτερα σοκαρισμένη, τους περιέγραψε τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν και τον τρόπο που τραυματίστηκε ελαφρά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σοβαρός τραυματισμός 23χρονου που βρέθηκε στο κενό από τον 2ο όροφο πολυκατοικίας
Malaysian Airlines: Ερευνητές λένε πώς βρήκαν την καταραμένη πτήση -Πού έπεσε το αεροπλάνο