Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρήνος για την 48χρονη Μαρία, μητέρα δύο παιδιών

48χρονη Μαρία
 clock 13:11 | 07/05/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Θλίψη έχει σκορπίσει σε όλους όσοι την γνώριζαν, ο θάνατος της 48χρονης Μαρίας Καραγιάννη, ανήμερα του Πάσχα η οποία έχασε τη ζωή της όταν έπεσε με το αυτοκίνητό της στην θάλασσα στην Πάτρα.

Ο αδερφός της Μαρίας μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θέλησε με τον δικό του τρόπο να αποχαιρετήσει την αγαπημένη του Μαρία γράφοντας «Σε όλη σου την ζωή αγωνιζόσουνα, δούλευες περισσότερο και από άντρα! Αγωνιζόσουνα για μια καλύτερη ζωή για σένα και τα παιδιά σου! Ήσουν η αδερφή που πάντα θαύμαζα! Ήσουν αγωνίστρια, γενναία, δραστήρια! Καλό ταξίδι αδερφούλα μου, εύχομαι η Παναγία μας να σου δώσει την αγκαλιά και την αγάπη που άξιζες! Θα είσαι για πάντα στην καρδιά μου δεν θα φύγεις ποτέ, θα έχω και εγώ έναν άγγελο στον ουρανό, τον δικό μου άγγελο».

Image
48χρονη Μαρία

Η Μαρία Καραγιάννη, μητέρα δυο παιδιών αντιμετώπιζε, σύμφωνα με τοπικά μέσα, προβλήματα υγείας.

Στα 48 της χρόνια είχε καταφέρει να αναγνωρίζεται η σκληρή δουλειά της στο χώρο της διαφήμισης έχοντας εργαστεί σε πολλά μέσα ενημέρωσης με τελευταίο σταθμό τον όμιλο Plus Media.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την Κυριακή του Πάσχα έπεσε με το αυτοκίνητό της στη θάλασσα στην περιοχή του Μόλου Αγίου Νικολάου.

Η 48χρονη ανασύρθηκε νεκρή.

Συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην εκλιπούσα την Πέμπτη, στις 3 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά, στο Β' Κοιμητήριο Πάτρας.

 

Διαβάστε επίσης:

Μαχαίρωσε τον αδελφό, τραυμάτισε φίλο του και ένα μωρό 10 μηνών

Έπαθε ανακοπή μπροστά στη γυναίκα του ενώ οδηγούσε μετά το πασχαλινό τραπέζι

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis