Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Βλέπουν» κόντρες μηχανών πίσω από την θανατηφόρα παράσυρση

Τροχαιο στη Βουλα
 clock 14:10 | 03/05/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην περιοχή της Βούλας και στο οποίο έχασε τη ζωή της μια ηλικιωμένη μετά από παράσυρση καθώς ένα από τα σενάρια που εξετάζεται είναι να έπεσε θύμα μιας από τις διαβόητες κόντρες στην περιοχή.

Αν και αρχικά οι πληροφορίες ήθελαν τον 27χρονο αναβάτη της μηχανής, ο οποίος βρέθηκε τραυματισμένος στο σημείο, να παρέσυρε και να σκότωσε την 72χρονη φαίνεται πως μια δεύτερη μηχανή ήταν αυτή που προκάλεσε το δυστύχημα με τον αναβάτη της να αναζητείται από τις Αρχές.

Η 72χρονη, η οποία είχε βγει βόλτα με το σύζυγό της, προσπάθησε να διασχίσει κάθετα τη λεωφόρο Καραμανλή, στη διασταύρωση με την οδό Διός. Επειδή γνώριζε πως στο σημείο δεν υπάρχει φανάρι στάθηκε στο πεζοδρόμιο και αφού είδε πως δεν πλησίαζει κάποιο όχημα ξεκίνησε να περνά απέναντι.

Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ο σύζυγός της που βρισκόταν πιο πίσω άκουσε έναν εκκωφαντικό θόρυβο και είδε δύο μηχανές να έρχονται από το φανάρι η μία δίπλα από την άλλη με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Η πρώτη έριξε την 72χρονη στο οδόστρωμα και συνέχισε την «τρελή» πορεία της ενώ η δεύτερη πέρασε πάνω από την άτυχη γυναίκα τραυματίζοντάς την θανάσιμα στο κεφάλι.

Η ηλικιωμένη πέθανε σχεδόν ακαριαία ενώ στο δρόμο βρισκόταν ο δεύτερος δικυκλιστής ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος τραυματίας φέρεται να είπε αμέσως μετά το δυστύχημα πως δεν γνώριζε τον αναβάτη που εξαφανίστηκε. Ωστόσο, από μαρτυρίες προκύπτει πως οι δύο μοτοσικλετιστές ήταν παρέα και δεν αποκλείεται να είχαν στήσει κόντρα από το προηγούμενο φανάρι αναπτύσσοντας ιλιγγιώδη ταχύτητα με τις μεγάλου κυβισμού μηχανές τους.

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής ενώ οι Αρχές αναζητούν μέσα από υλικό από κάμερες ασφαλείας τον αναβάτη της δεύτερης μηχανής ο οποίος παραμένει άφαντος.

 

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Διαβάστε επίσης:

Προφυλακίστηκε ο αρχαιοφύλακας της Νισύρου που συνελήφθη στο Ηράκλειο

Νεκρός 30χρονος οδηγός ΙΧ μετά από σύγκρουση με νταλίκα

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis